News

La Xina a 'Europa de les Nacions'

Coincidint amb la celebració dels Jocs Olímpics de Pequín, Nationalia ofereix un extracte del dossier 'El Tibet i la Xina: una aproximació històrica, lingüística i política del conflicte' que publica la revista Europa de les Nacions al seu número 67.

Mentre transcorren les primeres jornades dels Jocs Olímpics de Pequín, oferim un extracte força ampli del dossier, coordinat per Jaume Clotet i Bernat Ferrer, que publica la revista Europa de les Nacions al seu número del mes d'agost. D'una banda, hi trobareu una entrevista sobre el Tibet amb Josep Lluís Alay, director de l'Observatori del Tibet i Àsia Central de la Universitat de Barcelona; de l'altra, un complet article sobre les llengües parlades a la Xina, a càrrec de Michael Prosser van der Riet, professor de Llengua Xinesa a l'Escola Tècnica Superior d'Enginyers Industrials (Universitat Politècnica de València).

Podreu trobar el dossier sencer, així com molts d'altres continguts, al número 67 de l'Europa de les Nacions. Per a més informació sobre la revista i per conèixer-ne els punts de venda, consulteu la pàgina del CIEMEN.